Gulve til private kunder​

Gulve er i ethvert hjem med til at gøre dit hus eller din bolig helt unik og kan som en del af designet give lige præcis den stemning, du ønsker. Derfor er det vigtigt nøje at overveje, hvilke gulve der skal præge dine rum i hjemmet.

Med Frejlev Gulvmontage er du sikret en solid og dygtig gulvlægger, der kan hjælpe dig med valget og sørge for, at det hele bliver ordnet fra start til slut.

Vi kommer ud og tager en snak med dig om, hvilke gulve du ønsker, og ser på, hvad der passer bedst ind i rummet. For eksempel kan et trægulv give en mere naturlig og hyggelig stemning i en stue, hvorimod et vinylgulv er mere modstands-dygtigt og ikke kræver den samme pleje. På samme måde kan et lyst gulvtæppe åbne et rum op og gøre det større, hvor et mørkt tæppe kan være mere praktisk.​

Få den rigtige vejledning

Med vores erfaring og kompetencer, kan vi rådgive og hjælpe dig til det helt rigtige valg, og vi giver også en grundig vejledning i, hvordan gulvet skal behandles i det daglige.

Vi sørger for at måle op og komme med vareprøver, så du som kunde blot skal byde ind med dine tanker og ønsker.

Skal du have nye gulve i hjemmet, så kontakt os på Tlf.: 22 10 00 10 – Vi glæder os til at hjælpe dig

​Bliv kontaktet omkring gulvmontage

Vi er din kvalitetssikre sparringspartner inden for gulvrådgivning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos Frejlev Gulvmontage er vi et kvalitetsorienteret gulvfirma med stolthed i vores håndværk. Vi bestræber os altid på at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

frejlev gulvmontage

Vivaldisvej 55, 9200 Aalborg SV