Gulve til erhvervskunder

Hos Frejlev Gulvmontage er vi eksperter i at lægge gulve hos både store og mindre virksomheder. Som virksomhed med mange medarbejdere og kunder, der hver dag bruger gulvet flittigt, er det vigtigt at vælge et gulv, der både er imødekommende og slidstærkt, men samtidig også et gulv, der er nemt at vedligeholde.

Få det rigtige gulv

Hos Frejlev Gulvmontage har vi erfaringen og ekspertisen til at vide, lige præcis hvilket gulv der vil passe ind i netop din virksomhed. Vi lægger både, træ-, vinyl-, linoleums- og højglansgulve og leverer og monterer også alle former for tæpper.

Når du køber gulve gennem os, sørger vi for alt gennem hele processen. Vi kommer ud og ser på lokalerne og rådgiver om, hvilken form for gulv der vil være mest praktisk og hensigtsmæssigt til virksomheden.

Vi måler op og sørger for, at de bliver leveret og monteret til tiden og med mindst gene for dig og dine medarbejdere, så virksomheden kan køre videre i processen.​

Altid god kvalitet og levering til tiden

I vores virke som professionel gulvlægger og -montør, lægger vi vægt på kvaliteten i vores arbejde. Vi sørger altid for, at alt ned til mindste detalje ser ordentligt ud, og at din tid bliver prioriteret højt. Gulve er det sidste, man vil tænke på, når man ejer en virksomhed, så vi sørger for, at det bliver ordnet hurtigst muligt, uden at du skal løfte en finger.

Vi klarer opgaven, hvad enten det er en lille butik med ti kvadratmeter gulv eller en stor kontorvirksomhed med flere tusind kvadratmeter.

Så kontakt os på telefon 22 10 00 10, hvis du vil have en professionel samarbejdspartner.

​Bliv kontaktet omkring gulvmontage

Vi er din kvalitetssikre sparringspartner inden for gulvrådgivning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos Frejlev Gulvmontage er vi et kvalitetsorienteret gulvfirma med stolthed i vores håndværk. Vi bestræber os altid på at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

frejlev gulvmontage

Vivaldisvej 55, 9200 Aalborg SV